Goed nieuws: de jeugd mag weer ‘voorzichtig’ gaan tennissen!

Goed nieuws: de jeugd mag weer ‘voorzichtig’ gaan tennissen!

Wat geweldig! Zoals gehoopt zijn de protocollen goedgekeurd, en daarom is Tennisschool Fast Forward vanaf woensdag 29 april weer begonnen met tennislessen voor de jeugd t/m 18 jaar. Lees hier de brief van de tennisschool voor alle lesnemers.

Vrij tennissen kan ook, dit is toegestaan voor kinderen van 13 t/m 18 jaar en alleen als er een begeleider op de baan is. Dit kan dus als de tennisleraar aanwezig is (of eventueel iemand die door het bestuur gemandateerd is). Tennisleraar Tom is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 15 uur tot 18 uur, dus op deze tijden is vrij spelen toegestaan voor jeugdleden van 13 t/m 18 jaar.

Let op: er zijn strenge regels van het RIVM waar we ons aan moeten houden. De richtlijnen en hygiëneregels zijn in overeenstemming met het KNLTB-protocol en de richtlijnen van het RIVM. Lees het protocol via deze link. Overtreding van deze regels kan worden beboet. Hieronder een korte versie van het protocol waar we ons aan moeten houden. Dit geldt dus voor zowel de tennislessen als de vrij-tennissers.

Het bestuur wenst de jeugd alvast weer veel tennisplezier!

Protocol

● Bij hoest of koorts NIET naar de baan komen maar THUIS blijven!

● Kinderen worden bij de ingang van het park opgevangen door de leraar (of iemand van de vereniging).

● Er is een looprichting voor de kinderen naar de in- en uitgang.

● Kinderen worden na de les weer naar de uitgang gebracht waar ze worden opgehaald (of zelf naar huis gaan).

● Voor aanvang en na afloop van de les thuis handen wassen of handgel gebruiken.

● Het clubhuis is gesloten.

● Bij groepsuitleg heeft iedereen zijn vaste plaats met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

● Ouders mogen NIET op het park komen.

● Deze regels gelden in ieder geval tot 20 mei 2020