Tennisvereniging Ilpendam

IVA verklaring

Iedereen die bardiensten draait, maar ook alle leden die zelf af en toe iets te drinken nemen na een wedstrijd of training (indien geen barvrijwilliger aanwezig) is verplicht om zich te houden aan de huidige alcoholwetgeving. Om dit te controleren is het voor iedereen verplicht om een IVA-verklaring te hebben. De Club is verplicht om een lijst met alle leden in het bezit van een IVA verklaring achter de bar ter inzage te bewaren. De gemeente controleert dit steekproefgewijs.

 

We vragen daarom actief aan alle leden deze IVA verklaring te verkrijgen. Voor de barvrijwilligers en de organisatoren van evenementen is deze verklaring verplicht!

 

Neem de IVA instructies (klik voor link) door en vul dan de volgende gegevens juist in. Hiermee komt de informatie op de goede plek terecht, en kan door het bestuur de lijst worden bijgehouden:

e-mailadres barverantwoordelijke:
clubhuis@tvilpendam.nl

Naam vereniging:
TV Ilpendam

Aangesloten bij welke bond (afkorting):
KNLTB

Plaats vereniging:
Ilpendam

Naam barverantwoordelijke:
Clubhuiscommissie

 

Kortom: Vanaf nu zijn alle leden die alcohol inschenken in het clubhuis, ZELF verantwoordelijk voor de gevolgen indien er niemand aanwezig is met de juiste verklaring. Denk hier dus aan als je de ‘alcoholsleutel’ gebruikt! De IVA verklaring is echt niet moeilijk, dus we hopen op veel response.