Tennisvereniging Ilpendam

Proeflidmaatschap

Kom je bij ons tennissen?

Het proeflidmaatschap is een compact, tijdelijk lidmaatschap, voor jong en oud vanaf 16 jaar, waarbij je drie maanden onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt*.

Even op een rijtje: 

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor 3 maanden (van medio februari tot medio mei) om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt*.
  • Je kunt eenmalig gebruik maken van dit proeflidmaatschap.
  • Kosten: € 40,- (plus € 10,- borg voor de sleutel van de poort)

Voor meer informatie kun je contact op opnemen met onze ledenadministratie via ledenadministratie@tvilpendam.nl Let op: het dragen van geschikte tennisschoenen is verplicht. Ook is het altijd verplicht om af te hangen op ons mooie bord. Je ontvangt hiervoor een tijdelijke tennispas.

Aanmelden?

Kopieer onderstaande tekst en mail deze -met je ingevulde gegevens- aan ledenadministratie@tvilpendam.nl, dan wordt er contact met je opgenomen, krijg je de info & instructies en kun je al de baan op!

Inschrijving proeflidmaatschap

Ik meld me aan voor het proeflidmaatschap bij Tennisvereniging Ilpendam en maak eenmalig € 50,- over op bankrekening NL65RABO 0330 2029 87 t.n.v. TV Ilpendam, (voor contributie en borg sleutel). Ik heb kennisgenomen van het baanregelement  en van de coronamaatregelen.  

-Voor- en achternaam
-Adres
-Geboortedatum                 
-Telefoonnummer              
-Mailadres

*Tijdens de huidige coronamaatregelen (vooralsnog tot 2 maart) gebruikt de tennisschool twee banen voor haar lessen. Hierdoor is er -met name op doordeweekse avonden- maar 1 baan beschikbaar om vrij te spelen. Vrij spelen is overdag bijna altijd mogelijk, pas als de voorjaarscompetitie begint (vanaf begin april, maar niets is zeker) wordt het ook in de weekenden drukker op de banen overdag.