Tennisvereniging Ilpendam

Proeflidmaatschap

Kom je bij ons tennissen?

Het proeflidmaatschap is een compact, tijdelijk lidmaatschap, voor jong en oud vanaf 16 jaar, waarbij je drie maanden onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt*.

Even op een rijtje: 

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor 3 maanden om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt*.
  • Je kunt eenmalig gebruik maken van dit proeflidmaatschap.
  • Kosten: € 40,- (plus € 10,- borg voor de sleutel van de poort)
  • Het lidmaatschap eindigt vanzelf, en wordt dus niet stilzwijgend verlengd

Voor meer informatie kun je contact op opnemen met onze ledenadministratie via ledenadministratie@tvilpendam.nl Let op: het dragen van geschikte tennisschoenen is verplicht. Ook is het altijd verplicht om digitaal af te hangen dus ook voor tijdelijke leden, ook als het rustig is en ook je maar even komt spelen.

Aanmelden?

Kopieer onderstaande tekst en mail deze -met je ingevulde gegevens- aan ledenadministratie@tvilpendam.nl, dan wordt er contact met je opgenomen, krijg je de info & instructies en kun je al de baan op!

Inschrijving proeflidmaatschap

Ik meld me aan voor het proeflidmaatschap bij Tennisvereniging Ilpendam en maak eenmalig € 50,- over op bankrekening NL65RABO 0330 2029 87 t.n.v. TV Ilpendam, (voor contributie en borg sleutel, na inlevering krijg ik weer 10 euro terug). Ik heb kennisgenomen van het baanregelement  en van de coronamaatregelen.  

-Voor- en achternaam
-Adres
-Geboortedatum                 
-Telefoonnummer              
-Mailadres

*Op doordeweekse avonden is 1 baan altijd bezet voor de tennislessen, en zijn er 2 banen beschikbaar voor vrijspelen. Van ca 19.00 tot 21.00 zijn de drukste uren, het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de afspraken: afhangen, op tijd stoppen, alleen leden op de baan, niet afhangen tijdens tennisles etc. Deze regels gelden altijd, maar zijn op drukke avonden extra belangrijk! Vrij spelen is overdag bijna altijd mogelijk zonder te wachten, alleen tijdens de competities wordt het ook in de weekenden drukker op de banen overdag.