Tennisvereniging Ilpendam

voorjaarscompetitie 2021

Hoewel de echte winter nog moet beginnen, en het door corona nog onzeker is wanneer we weer gewoon kunnen tennissen, gaat de KNLTB toch de inschrijving openen voor de voorjaarscompetitie!

Marijke van der Weijden heeft de competitietaken van Wolter overgenomen en ze kijkt met plezier uit naar haar nieuwe taak als Vereniging’s Competitie Leider (VCL) 🙂 


Via deze link naar de knltb-site kun je alle informatie vinden over de voorjaarscompetitie, maar let op: bij TV Ilpendam spelen we alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie. In onderstaand schema zie je de speeldata, in principe begint de competitie bij ons op vrijdagavond 9 april

Opgeven

Als aanvoerder kun je je team opgeven, graag met alle namen van de teamleden erbij en duidelijk welke competitie jullie willen spelen. Je kunt je ook ‘los’ opgeven als je geen team hebt maar wel graag competitie wilt spelen. In dat geval zal Marijke kijken of ze een team voor je kan regelen. Opgeven graag voor 30 december via weijdenmarijke@hotmail.com. Ook vragen kunnen daarheen!

Corona

De KNLTB bereidt zich natuurlijk goed voor en denkt daarom ook vast na over mogelijke scenario’s afhankelijk van de coronamaatregelen. Eén daarvan is een mogelijke aanpassing voor de drukke vrijdagavondcompetitie: ‘om de week spelen’. Via deze link kom je op een pagina van de KNLTB waarop dit scenario wordt toegelicht.