Tennisvereniging Ilpendam

Lidmaatschap & huishoudelijk reglement

Hieronder vind je alle informatie over het lidmaatschap: de contributie en de contributiebetaling bij TV Ilpendam, het lid worden, de vrijwilligersdiensten en het opzeggen van je lidmaatschap!

TV Ilpendam is een Vereniging en dat betekent dat om te tennissen je lid moet zijn van de vereniging. Onze vereniging kent een lidmaatschap voor een heel jaar dat loopt van 1 april tot en met 31 maart.

Voorwaarden voor het lidmaatschap zijn:

-een ingevuld inschrijfformulier

-contributiebetaling

-meedraaien met vrijwilligersdiensten


INSCHRIJFFORMULIER
Graag voor elk nieuw lid een volledig ingevuld Inschrijfformulier sturen, zie ook de pagina Lid worden.


CONTRIBUTIEBETALING
De contributie wordt -met ingang van vorig jaar (het seizoen 2020) jaarlijks geïnd door Clubcollect. Wij gebruiken het systeem van ClubCollect voor het innen en administratief verwerken van de contributie-betaalverzoeken. De gegevens worden verwerkt volgens de AVG. Voor meer informatie, zie de Privacyverklaring van ClubCollect. Bekijk hier eventueel ook de veelgestelde vragen over ClubCollect: veelgestelde vragen.

Zie ook de pagina met informatie over de contributie.

Eventuele handmatige betalingen kunnen naar:
Rabobank IBAN NL65RABO 0330 2029 87
t.n.v. Tennisvereniging Ilpendam te Ilpendam.
o.v.v naam en/of lidnr.

VRIJWILLIGERSDIENSTEN
Alle senior-leden zijn verplicht vrijwilligersactiviteiten te doen. Dit kunnen kantinediensten, schoonmaakdiensten, onderhoudswerkzaamheden maar ook andere werkzaamheden zijn. Organiseer je graag een evenement? Zou je onze jeugdactiviteiten willen coördineren? Lees ook de pagina vrijwilligersdiensten. Een vrijwilligersdienst kan eventueel worden afgekocht voor €50,- per seizoen. Je kunt dit doen door het te melden bij de penningmeester: ledenadministratie@tvilpendam.nl


OPZEGGEN VAN HET LIDMAATSCHAP

Als je wilt opzeggen moet je voor 31 december van het jaar aangeven dat je in het nieuwe jaar NIET wilt blijven tennissen bij TV Ilpendam. Opzeggen van het lidmaatschap dus voor het einde van het kalenderjaar! Opzeggen kan (bij voorkeur per e-mail) bij de ledenadministratie:

Wesley de Hoogen, ledenadministratie@tvilpendam.nl

Let op: Een opzegging is pas definitief als je hiervan een bevestiging per e-mail hebt ontvangen van de ledenadministratie. Vanaf 1 januari worden alle leden aangemeld/bevestigd bij de KNLTB en gaat de vereniging kosten maken voor het lidmaatschap. Uit praktische overwegingen gaan wij ervan uit dat iedereen die zich vóór 31 december NIET heeft uitgeschreven ook het volgende jaar lid blijft.