Tennisvereniging Ilpendam

Tennisschool

Per 1 april 2022 gaan TV Ilpendam en tennisschool Fast Forward ‘uit elkaar’. Trainer Tom heeft besloten alleen verder te gaan met het verzorgen van de lessen voor TV Ilpendam onder de naam Tennisschool Tom Jepkes.


Naast fanatiek doorgaan met de trainingen zullen er vanaf komend seizoen ook meer evenementjes worden georganiseerd, waar de geleerde slagen in praktijk kunnen worden gebracht. Voor de jonge jeugd gaat dit gebeuren in de vorm van een maandelijkse spelletjes/wedstrijd ochtend op zondag. Hierover later meer. Eind maart staat een gezellige openingsdag op de planning, ook hierover later meer.

Vanaf nu is het mogelijk om je via de website www.tennisschooltomjepkes.nl in te schrijven voor de zomertrainingen. Kijk even rustig op de site voor alle informatie. Inschrijven kan tot 1 maart. Vergeet de tennisschool niet te volgen op Instagram en Facebook. Via deze kanalen zijn straks de laatste nieuwtjes te volgen en kun je makkelijk zien wanneer we evenementen organiseren. Tot snel op de baan!