Tennisvereniging Ilpendam

TENNISLESSEN WINTER 2021-2022

INSCHRIJVING VOOR HET KOMENDE WINTERSEIZOEN IS GEOPEND!

Op 1 oktober gaan we beginnen met de winterlessen 2021-2022. Aan iedereen die wil lessen deze winter het verzoek om zich in te schrijven voor 4 september.

Fast Forward

INSCHRIJVEN
Je kunt alleen online inschrijven via de site van de tennisschool: tennisschoolfastforward.nl. Via de directe link vind je meer info over de mogelijkheden en het online inschrijfformulier. Selecteer de club om de lesmogelijkheden en prijzen te zien. U kunt aangeven op welke dagen/dagdelen u voor de les beschikbaar bent, in welke groepsgrootte en zelfs ook samen met wie u les wilt krijgen. Graag per dag aangeven welke tijden je beschikbaar bent tussen 08.00 uur tot 23.00 uur. Geef aub zoveel mogelijk tijden op!

GRAAG INSCHRIJVEN VOOR 4 SEPTEMBER!

16 LESSEN met slecht weer garantie
Zoals we gewend zijn, zullen we het komende winterseizoenweer buiten gaan trainen op de schitterende allweather banen! Wees niet bang voor slecht weer: Als u zich inschrijft voor de wintertennisslessen, dan krijgt u 16 lessen met slecht weer garantie, dit betekent dat alle lessen die uitvallen door slecht weer, onbespeelbare banen of ziekte van de trainer, ingehaald worden. Voor lessen die uitvallen door regelgeving mbt corona, proberen wij (voor zover mogelijk) een passende oplossing te vinden.

De regeling m.b.t. de regen- of andere uitval van de lessen is online terug te lezen in ons lesreglement (klik voor directe link). Graag wijzen wij u nog even op dit reglement, want een ieder die inschrijft, geeft er online een akkoord op, maar lees het ook nog even goed door, zodat u weet waar u aan toe bent! De regeling is in de winter anders dan in de zomer.

LESINDELING
Wij streven er altijd naar de lesindeling voor iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij proberen iedereen in te delen in een groep van zoveel mogelijk gelijke sterkte en op dagen en tijdstippen die iedereen het beste uitkomen. Als onze mogelijkheden niet overeenkomen met uw wensen/beschikbaarheid, nemen wij contact met u op. Geef bij inschrijving graag zoveel en ruim mogelijk beschikbaarheid aan, uiteraard proberen wij iedereen een plaats te geven in ons lesschema!

LESBEVESTIGING: communicatie gaat via appgroepen
U zult tijdig weten op welke dag en hoe laat u les heeft. Wij streven ernaar dit uiterlijk een week voor aanvang van het seizoen te bevestigen! Uw trainer bevestigt uw training via een aangemaakte appgroep, hierin zal de trainer de groep informeren over de trainingen, bij slecht weer of ziekte etc. U vind ook een overzicht van de lesdata in deze app. Als u geen whatsapp heeft, zal de trainer u persoonlijk bellen! Lesdata zijn terug te vinden in de profielfoto van de appgroep, op onze site en die van de club!

VRAGEN?
Als iemand nog vragen heeft, graag contact opnemen met de tennisschool via een van onderstaande manieren.

Vriendelijke groet,
Gerben Maas
Tennisschool Fast Forward
0615004268
info@tennisschoolfastforward.nl
www.tennisschoolfastforward.nl