Tennisvereniging Ilpendam

JEUGDCOMPETITIE & KANTINEDIENST

 

De kantinebezetting tijdens de jeugdwedstrijden wordt gedaan door de ouders of begeleiders van het team (in onderling overleg). Dit staat los van de andere vrijwilligersdiensten voor leden. De dienstdoende ouder/begeleider moet dus zorgen dat hij/zij een sleutel van de kantine heeft, het is handig als er per jeugdteam een kantinesleutel rouleert. Kantinesleutels zijn er in principe meestal genoeg bij de ouders. Maak op tijd een afspraak, of regel een sleutel bij de ledenadministratie.

 

Clubhuissleutel
Een clubhuissleutel is verkrijgbaar bij de ledenadministratie (Hester van de Roer, ledenadministratie@tvilpendam.nl). Na betaling van een borg én de ondertekening van een ‘intentie van goed huismeesterschap’ krijg je de clubhuissleutel mee.

 

Alle thuiswedstrijden van de jeugdteams staan op de evenementenkalender.

 

Let op: als een wedstrijd verregent en/of om een andere reden wordt verplaatst, dit graag (met de nieuwe datum!) even doorgeven aan clubhuis@tvilpendam.nl.

 

Er ligt ca. 15 euro wisselgeld klaar in het geldbakje ligt, en de clubhuiscommissie zorgt dat de omzet na de wedstrijd wordt opgehaald. Dus: na afloop het geld in het bakje laten!

 

Voor de kantinedienst-ouders nog dit: er mogen kannen met limonade(siroop) klaargezet worden, dat is gratis voor de kinderen. De kannen graag op de bar laten, niet mee naar buiten laten nemen! Er zijn plastic herbruikbare bekers, deze staan, samen met de limonade, in het keukenkastje met ‘jeugdcommissie’ er op. Verder is er (als het goed is) geregeld dat de dienstdoende bardienstouder/begeleider wat lekkers te eten meenemen (fruit, koek), dit naar eigen inzicht van de ouders. Er liggen ook pakken ontbijtkoek in het keukenkastje ‘jeugdcommissie’, deze mogen op een schaal op de bar, om uitgedeeld te worden. Limonade en koek en evt. ander lekkers binnen houden, op de bar, niet mee naar buiten nemen. Verder moet overal gewoon voor betaald worden, ook voor de koffie!

 

Over het betalen tot slot nog even dit: er mag niet gepoft worden! Wie geen geld heeft, kan geld lenen van iemand anders, niet van de club! Of je neemt een glas limonade of water, dat is gratis. Of men maakt het bedrag ter plekke online over via de bank-app (informatie hierover hangt in het clubhuis). Pof-briefjes zorgen voor veel irritatie en zijn niet meer toegestaan.