Tennisvereniging Ilpendam

Infobrief tennislessen jeugd en senioren zomerseizoen 2020 i.v.m. corona

 

Beste lesnemers van Tennisschool Fast Forward, 

Yes! We mogen weer gaan beginnen met de tennislessen voor de jeugd! Vanaf 29 april zullen we gaan starten met de jeugd t/m 18 jaar.  

Dit betekent een aantal dingen: 

  • Woensdag 29 april zal de eerste lesdag zijn. 
  • De leraren bevestigen de eerste les in de app groep waarin ook de zomerles reeds bevestigd is. Dat is dan ook de lesdag en –tijd. 
  • We gaan met de jeugd in eerste instantie een serie van 12 lessen doen. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er qua zomervakantie besloten wordt. 
  • Lesdata volgen zsm. Houd er rekening mee dat er iedere week gelest zal worden tot aan de zomervakantie en dat er een kans bestaat dat we in de zomervakantie nog één a twee weken doorgaan met lessen. 
  • Waar mogelijk, verlengen wij het zomerseizoen na de eerste 12 lessen met maximaal 3 lessen. Dit doen wij alleen in overleg en als daar nog lesweken voor beschikbaar zijn. 
  • De “regenlessen regeling” zoals u die tijdens het zomerseizoen van ons kent (en zoals die is terug te lezen in het lesreglement op onze site), vervalt. Wij streven ernaar om alle 12 lessen te geven, dus bij slecht weer de uitgevallen lessen in te halen. Omdat er nog steeds veel onzeker is, kunnen wij geen garantie geven. 
  • Wij gaan proberen het winterseizoen vanaf 1 oktober “als vanouds” te laten starten. 

Senioren 

Zodra wij ook groen licht krijgen voor het hervatten van de lessen van de senioren, zullen wij u ook via onze les-app-groepen daarover informeren. Zodra we de startdatum weten, bepalen we het aantal lessen.  

Veiligheidsprotocol  

De lessen mogen starten als wij als club en tennisschool (blijven) voldoen aan de veiligheids- en afstandsnormen van de gemeente en overheid. Wat dat precies gaat inhouden voor het brengen en halen van uw kinderen, gebruik van het clubhuis etc wordt nog aan u gecommuniceerd.  

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het graag! 

Sportieve groet, 

Team Tennisschool Fast Forward 
06-15004268
info@tennisschoolfastforward.nl 
www.tennisschoolfastforward.nl