We mogen bijna de baan weer op!

We mogen bijna de baan weer op!

Weer goed nieuws vandaag voor alle tennisverenigingen, spelers en leraren: na de jeugd t/m 18 jaar mogen nu ook alle volwassenen vanaf 11 mei (als het goed is) de baan weer op. Zoals het er nu uitziet is tennis voor iedereen weer mogelijk als we rekening houden met de hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni, het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september. Maar of er meer richtlijnen zijn? Mogen we ook dubbelen? De KNLTB werkt nu de aanvullende richtlijnen voor het tennis voor volwassenen verder uit en zal deze ter goedkeuring bij NOC*NSF en VWS neerleggen. Zodra deze zijn goedgekeurd laten we het direct weten. Tot die tijd blijven de huidige maatregelen van kracht, en is tennis voor senioren NIET toegestaan. Dus nog even volhouden aub……