thuiswedstrijden najaarscompetitie 2020

De ‘najaarscompetitie’ gaat in september van start. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB in het voorjaar besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie noemen we nu de KNLTB Competitie 2020. Op deze pagina vind je een overzicht van de thuiswedstrijden. Het complete schema, dus alle thuis- en uitwedstrijden van alle teams van TV Ilpendam, vind je op de KNLTB-site.

Let op de teamopstelling en alle uitslagen etc. gaan online via mijnknltb.nl, er gebeurt niks meer op papier!

Opmerkingen ivm corona:

-Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per partij één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de partij. Een gelijkspel behoort dus ook tot de mogelijkheden.

-Om tegen te gaan dat bij slecht weer het clubhuis volstroomt en er niet voldaan kan worden aan de anderhalvemeter-regel, hebben wij voor de KNLTB Competitie 2020 besloten dat het niet verplicht is om bij slecht weer 2 uur (1 uur bij avondcompetities) te wachten.

Natuurlijk blijven alle verdere coronamaatregelen van toepassing, zie corona richtlijnen.

thuiswedstrijden
thuiswedstrijden