Clubhuis geopend!

Clubhuis geopend!

Het is gelukkig gelukkig weer mogelijk om gebruik te maken van ons clubhuis! De koelkasten zijn gevuld, alles is schoongemaakt en er staan schoonmaakmiddelen in het zicht klaar! Er is voorlopig een eenvoudig assortiment, maar een drankje met een zakje chips na de tennis is weer mogelijk.

Graag maken we je attent op de volgende afspraken (volgens KNLTB richtlijnen):
-gebruik clubhuis & terras tot 22.00 uur
-beperkt assortiment, maar voldoende keuze. Het gebruik van zelf-meegebrachte alcoholische consumpties is niet toegestaan
-na afloop zelf opruimen, afwassen en schoonmaken
-bij gebruik van clubhuis graag vooraf handen desinfecteren, en alles schoon achterlaten
-bij voorkeur online betalen, er is beperkt wisselgeld aanwezig
-geef het door als iets bijna op is: -> clubhuis@tvilpendam.nl

En dan tenslotte dit: het is voor gebruikers van het terras en clubhuis verplicht om je te registreren. Dit is handig als blijkt dat een ziek persoon op onze club is geweest, en wij de bezoekers van dezelfde dag daarover kunnen informeren. Dit is een maatregel conform de richtlijnen van de KNLTB. In het Clubhuis hangt een QR-code waarmee bezoekers zichzelf eenvoudig kunnen registreren. Alle geregistreerde gegevens worden na 2 weken verwijderd.

Daarnaast vragen we iedereen zijn gezonde verstand te gebruiken: blijft thuis bij klachten, hou voorlopig nog afstand, was vaak je handen, ga niet met een groep aan de bar hangen en ga op tijd naar huis. Als er na 22 uur nog gebruikers van terras of clubhuis aanwezig zijn, kunnen we een flinke boete krijgen.