Thuiswedstrijden jeugdcompetitie

Thuiswedstrijden jeugdcompetitie

Er is goed nieuws en ‘slecht’ nieuws: dit weekend begint de KNLTB Voorjaarscompetitie voor de jeugd! TV Ilpendam doet mee met 3 teams. Superleuk natuurlijk dat de competitie nu dan toch begint. Het enige waar we rekening mee moeten houden, is dat er op een aantal zondagen veel thuiswedstrijden zijn, waardoor er geen vrije banen meer zijn. De eerste drukke dag is morgen al: op zondag 13 juni spelen alledrie de teams thuis. Leuk om te kijken, maar helaas overdag geen banen beschikbaar om vrij te spelen!

Hier een overzicht van de thuiswedstrijden:
zondag 13 juni – 3 teams spelen thuis – geen banen beschikbaar van 09.00 uur tot ca. 17.00 uur
zondag 27 juni – 3 teams spelen thuis – geen banen beschikbaar van 09.00 uur tot ca. 17.00 uur
zondag 11 juli – 2 teams spelen thuis – geen banen beschikbaar van 11.00 uur tot ca. 17.00 uur

Weten wie wanneer waar speelt? Bekijk het via deze link.