NL Doet / Klusdag 29 mei

NL Doet / Klusdag 29 mei

Op zaterdag 29 mei aanstaande gaan wij met z’n allen klussen om ons mooie tennispark gereed te maken voor het zomerseizoen. Met de huidige versoepelingen, en wellicht nog meer mogelijkheden in de komende periode, kunnen we straks vast onze tennistalenten weer volop tot uiting brengen. En daar moeten de banen en het terras natuurlijk op worden voorbereid, zodat alles klaarstaat voor een prachtig seizoen!

Wil je komen helpen? Lees dan verder en meld je aan!

Wat zijn de activiteiten waarvoor we jullie hulp nodig hebben?
1) Het onkruid wieden rondom de velden, terras en oefenkooi.
2) Het controleren van de sproeiers.
3) Het afsoppen van de bankjes op en rondom de velden.
4) Het vasthangen van de sponsordoeken en controleren van de hekwerken.
5) Het schoonmaken van het clubhuis inclusief keuken, kleedkamers en toiletten.
6) Het afsoppen van ons buitenmeubilair.
7) ….. al het overige

Kortom genoeg te doen!


Het zou fijn zijn als jullie zelf tuingereedschap / bezems / werkhandschoenen / emmers etc. willen meenemen en vergeet ook je mondkapje niet voor de verzamelmomenten en het klussen binnen. Uiteraard gaan we ervan uit dat iedereen correct omgaat met de coronamaatregelen (afstand houden, handen desinfecteren, geen handen schudden en thuis blijven bij klachten).

Als je zaken nodig hebt zoals schoonmaakmiddel/doeken/sponsen, graag eerst even overleggen met Marcel (zodat we geen dubbele inkopen doen) en na afloop bij hem de bonnen inleveren.

Het hek is open tussen 09:00u en 13:00u., maar wil je alleen een of twee uurtjes helpen dan kan natuurlijk ook. Vele handen maken licht werk! Hoe laat je wilt aansluiten mag je ook zelf bepalen, maar een richtlijn is altijd handig. Het is fijn als je je eerst aanmeldt bij Marcel.

Kom je ook? De koffie staat voor je klaar!

NB Heb je een klus in gedachten, wil je graag iets doen, maar niet op zaterdag 29 mei? Geef dat dan ook even door aan Marcel, hij coördineert de klussen!

namens de rest van het bestuur,
Marcel Dijkman
email: sponsoring@tvilpendam.nl
whatsapp: 06 30725363