Ondersteboven van tennis? Deel je talent met onze club!

Ondersteboven van tennis? Deel je talent met onze club!

Met betrokken leden kunnen we als vereniging iedereen steeds meer bieden. Dit vraagt om de juiste inzet en gedeelde verantwoordelijkheden van iedereen in de club! We denken dat als we de talenten, de interesses en de kennis van onze leden op de juiste manier benutten, dit kan zorgen voor een optimale effectiviteit van de verschillende vrijwilligerswerkzaamheden.

 

Dus: deel je talent met de club, laat ons weten waar jouw kennis zit en bedenk wat JIJ voor onze club kunt doen. Dan wordt je vrijwilligerstaak geen verplichting, maar hopelijk een gezellige en voldane vrijetijdsbesteding. Heb je nog geen vrijwilligerstaak? Of wil je weleens iets anders doen? Reageer nu dan op een van deze vacatures! Ook als je andere ideeën over het invullen van de vrijwilligerstaken horen we het graag!

 

Coördinator Accommodatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon die graag de verschillende werkzaamheden op het tennispark coördineert. Voor de werkzaamheden zijn meerdere teams van vrijwilligers, de coördinator zal deze teams coördineren door met elkaar te communiceren. De Coördinator Accommodatie maakt deel uit van het algemeen bestuur en vervult een belangrijke spilfunctie bij onze vereniging.

De belangrijkste taken van de Coördinator Accommodatie zijn:

* Je regelt het onderhoud van het tennispark inclusief Clubhuis & schuurtjes en je bent hiervoor contactpersoon vanuit de vereniging voor externe partijen

* Je neemt het voortouw bij de duurzame investeringen die de vereniging wil doen

* Je bent vanuit het bestuur de contactpersoon naar de verschillende teams zoals de clubhuiscommissie, groenploeg en onderhoudsploegen van ons tennispark.

 

Coördinator JEUGD

Tennis is voor kinderen van alle leeftijden een uitdagende sport. Om dit verder vorm te geven en te stimuleren zijn wij bij onze vereniging op zoek naar een Coördinator Jeugd die, samen met andere enthousiaste vrijwilligers & organisatoren van jeugdactiviteiten, beleid en activiteiten kan verbinden.

De belangrijkste taken van de Coördinator Jeugd zijn:

* Het coördineren van de jeugdactiviteiten

* Jeugd en ouders informeren over competitie spelen

* Het jeugdbeleid doorontwikkelen

 

Lijkt je dit je wat? Of wil je meer weten over deze vacatures? Heb je andere ideeën over het invullen van bovenstaande vacatures? Neem dan contact op met Dick Zeegers 06-48755898 of d.zeegers@sws.nl