Meijers Assurantiën nieuwe sponsor TV Ilpendam!

Meijers Assurantiën nieuwe sponsor TV Ilpendam!

Leuk nieuws: we hebben Meijers Assurantiën als nieuwe sponsor van onze tennisclub mogen begroeten. We zijn het bedrijf -en met name Ton Stalenhoef, directeur schadeverzekering- als tennisvereniging zeer erkentelijk voor het fraaie doek dat op ons tennispark is komen te hangen. Door de bijdrage van deze sponsor kunnen we de plannen van het bestuur om het sportpark te ‘upgraden’ vorm blijven geven.

 

Meijers, sponsor Tv Ilpendam

Meijers Assurantiën is een onafhankelijk makelaar in verzekeringen voor zakelijke én particuliere relaties. Het bedrijf kan bemiddelen tussen verzekeraar en verzekerde, en kan ook advies geven over hoe klanten hun risico’s het beste kunnen afdekken. Juist op het snijvlak van zekerheid en kosten. Hierdoor kunnen de klanten van Meijers, ook internationaal, met een gerust hart verder.

Kijk voor meer informatie op www.meijers.nl.