Een oproep van onze competitieleider: Voorjaarscompetitie!

Een oproep van onze competitieleider: Voorjaarscompetitie!

Beste leden,

Er staat ons weer een gure, koude, regenachtige maar tevens gezellige periode te wachten, waarin er misschien iets minder getennist gaat worden. Toch is het wel zaak om alvast na te gaan denken over het spelen van de voorjaarscompetitie tennis!

Ik zou graag van jullie willen weten of jullie aankomend jaar (weer) competitie willen spelen onder de vlag van TV Ilpendam? Via Voorjaarscompetitie | Tennis (link naar KNLTB) kun je vinden in welke competities er kan worden gespeeld. Let op: bij TV Ilpendam spelen we alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie.

Tijdens de Voorjaarscompetitie speel je met jouw team je wedstrijden op vijf of zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni. Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2023.

Als aanvoerder kun je je team opgeven, graag met alle teamleden erbij en duidelijk welke competitie jullie willen spelen. Je kunt je ook opgeven als je graag competitie wilt spelen maar geen team hebt. Dan kijk ik of ik een team voor je kan regelen.

Opgeven graag voor 31 december via d.j.dejong@hotmail.com. Ook vragen kunnen daarheen worden gestuurd.

Groeten, Dennis de Jong