Afscheid tennisschool Fast Forward

Afscheid tennisschool Fast Forward

Beste leden en lesnemers van Tennisschool Fast Forward,

Per 1 april 2022 gaan onze wegen scheiden. Trainer Tom heeft besloten alleen verder te gaan met het verzorgen van de lessen op TV Ilpendam.

Ik vind dat jammer, maar ik besef me maar al te goed: niets is voor altijd.

In 2007 werd ik gevraagd om de lessen te komen verzorgen bij TV Ilpendam. Ik en mijn team van toen nog 3 trainers hebben in de zomer van 2007 een enthousiaste start gemaakt bij deze mooie club. TV Ilpendam was daarmee de eerste vereniging waar ik als ’tennisschool’ de lessen ging verzorgen. Na precies 15 jaar komt daar een einde aan. Zoals gezegd vind ik dat jammer, maar ik begrijp hoe zaken kunnen lopen.

Ik wens de leden, lesnemers, het bestuur en Tom uiteraard alle succes toe en ik hoop jullie nog eens te zien op de baan bij een wedstrijd of een evenement. Bedankt en tot ziens!

Sportieve groet,
Gerben Maas, Tennisschool Fast Forward

Fast Forward