Voorjaarscompetitie 2022

Voorjaarscompetitie 2022

Beste leden,

Het lijkt nog heel ver weg met dit koude en regenachtige weer, maar na regen komt zonneschijn. En wel met de voorjaarscompetitie, die weer voor de deur staat!

Mijn naam is Dennis de Jong, ik speel zelf in Heren 1 en neem vanaf nu de communicatie wat betreft de competitiezaken op me. Ik zou graag van jullie willen weten of jullie aankomend jaar competitie willen spelen onder de vlag van TV Ilpendam? Via Voorjaarscompetitie | Tennis kun je vinden welk competities er worden gespeeld. Bij TV Ilpendam spelen we alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie.

Als aanvoerder kun je je team opgeven, graag met alle teamleden erbij en duidelijk welke competitie jullie willen spelen. Je kunt je ook opgeven als je graag competitie wilt spelen maar geen team hebt. Dan kijk ik of ik een team voor je kan regelen.

Opgeven graag voor 31 december via d.j.dejong@hotmail.com. Ook vragen kunnen daarheen worden gestuurd.

Groeten, Dennis de Jong