Corona opdate: geen tennis na 17.00 uur!

Corona opdate: geen tennis na 17.00 uur!

Het kabinet heeft besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een ’avondlockdown’ voor verschillende sectoren, ook voor de amateursport, dus ook voor onze tennisvereniging. Tennissen mag dan tot 17.00 uur. Daarna moeten buitensport worden gesloten, ook de horeca. De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021.

Helaas mensen, wij hadden deze ook niet aan zien komen, maar we vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen zal houden. Tennis overdag blijft gelukkig mogelijk, vergeet niet om vooraf je baan te reserveren!

Blijf gezond, we hopen snel weer onze avondpartijen te kunnen spelen.

Bestuur van TV Ilpendam