PLUS sponsoractie

PLUS sponsoractie

De PLUS spaaractie is in volle gang. Omdat de DEEN in de Weidevenne sinds afgelopen maandag is gesloten, ben je misschien op zoek naar een andere supermarkt. Goed moment om de PLUS in De Gors uit te proberen de komende tijd. Leuk weetje: dit is de supermarkt die het dichtste bij Ilpendam ligt! Dus: maak je club blij en doe (in ieder geval voorlopig) je boodschappen bij de PLUS! Bij elke tien euro (en bij actieproducten) krijg je een voucher dat je kunt inwisselen voor sponsorpunten!

Je kunt digitaal sparen of een papieren voucher vragen. Het omwisselen van de papieren vouchers naar online sponsorpunten is best een gedoe, veel makkelijker is het om de vouchers bij ons in te leveren, regelen wij de rest. Je kunt de vouchers even langsbrengen (of door de bus gooien) bij Dick Zeegers, Ilpenhof 2. Of laat jouw vouchers achter in de hiervoor bestemde envelop in het Clubhuis. Hij hang op het prikbord en wordt regelmatig geleegd, want we zijn heel blij met de sponsorpunten!

Op het scherm in de PLUS kun je de live tussenstand volgen, fijn om te zien wat we al verdiend hebben. De actie duurt nog tot 13 november dus dit is echt een kans voor onze club om een mooi bedrag bij elkaar te sparen. Doe jij ook mee en help je ons? Alvast bedankt!

Lees hier alles over de sponsoractie.