Tennisvereniging Ilpendam

PLUS spaaractie

Help je club en doe je boodschappen bij de PLUS!

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en daarna bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. Natuurlijk hopen wij dat je kiest voor ons: Tennisvereniging Ilpendam! Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club! Nog makkelijker is het om de vouchers bij ons in te leveren, regelen wij de rest. Je kunt de vouchers even langsbrengen (of door de bus gooien) bij Dick Zeegers, Ilpenhof 2. Of laat jouw vouchers achter in de hiervoor bestemde envelop in het Clubhuis. Hij hang op het prikbord en wordt regelmatig geleegd, want we zijn heel blij met de sponsorpunten!

Hoe werkt het?
-Actieperiode van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021.
-Doe je boodschappen bij PLUS De Gors, Zwanebloem 4, Purmerend
-Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten, bekijk de deelnemende clubs en verenigingen en kies ‘Tennisvereniging Ilpendam’. Voer de unieke code in en activeer.
-OF drop je vouchers bij Dick of in het Clubhuis.
-Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
-Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw club!

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen

Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club