De competitie gaat weer beginnen!

De competitie gaat weer beginnen!

Weten jullie het nog? Dit voorjaar werd de Voorjaarscompetitie 2020 uitgesteld en verplaatst naar het najaar. En het najaar, dat is nu! Deze competitie noemen we nu de KNLTB Competitie 2020, en hij gaat komend weekend beginnen met thuiswedstrijden op de vrijdagavond en zaterdag overdag! TV Ilpendam doet mee met 7 teams. Dus lieve leden: check als je op vrijdagavond of in het weekend wilt vrijspelen of er thuiswedstrijden gepland staan. De competitie heeft voorrang! Ook voor de deelnemers aan de Waterlandladder: check de competitiethuiswedstrijden als je een wedstrijd afspreekt!

Hier vind je linkjes naar een overzicht van de thuiswedstrijden en ter herinnering de corona richtlijnen en de richtlijnen voor het gebruik van het terras & clubhuis!

najaarscompetitie