Tennisladder Dubbel en Enkel!

Tennisladder Dubbel en Enkel!

Eerder dit seizoen is de Waterland Dubbel Tennisladder van start gegaan. Met ietwat vertraging door de corona-beperkingen in het voorjaar maar hij draait intussen op volle toeren en er doen nu al 40 koppels aan mee, waaronder een aantal koppels uit Ilpendam. We hebben daarom besloten ons ook aan te melden voor de Waterland Enkel Tennisladder!

Hier doen ook al meer dan 40 spelers aan mee, hoe leuk is dat! Aanmelden kan nog: er zijn 5 rondes gespeeld, de 6e ronde is nu bezig. Zowel koppels als enkelspelers kunnen zich nog aanmelden, je speelt dan mee met de laatste drie rondes van dit seizoen.

Het is natuurlijk erg leuk dat dit zo’n succes is, en dat we met een paar ‘kleine’ clubs uit ons mooie Waterland toch twee succesvolle ladders draaiende kunnen houden. Hoe meer spelers zich aanmelden, hoe meer variatie in tegenstanders. En hoe groter de kans dat dit volgend jaar gewoon weer van start gaat! Via de link hieronder vind je alle info:

->Waterland Tennisladder Dubbel en Enkel