IJS & PIZZA & TOPTENNIS IN ZOMER

IJS & PIZZA & TOPTENNIS IN ZOMER

En wat doe je dan met dat warme weer? Gezellig met de jeugd op woensdagmiddag een ijsjes-toernooi voor de jongsten en later op de dag een onderlinge strijd voor de oudere jeugd, met als afsluiting een heerlijke pizza. In navolging op het succes van 2019, waren ook dit jaar veel jonge talenten van TV Ilpendam aanwezig. Iedereen was erg enthousiast over deze fijne vakantiebesteding. Het ging niet om de prijzen, zelfs niet om de eer; het ging om de sportiviteit en het uitwisselen van vakantieverhalen. Hoe leuk dat leeftijdsverschil voor de jeugd totaal niet relevant is als het om sport gaat. Er is maar 1 ding dat verbindt en dat is de passie van onze tennissport. Voor de zomervakantie van 2021 staat een soortgelijke dag als deze weer in de agenda! Veel dank voor de organisatie zijn we verschuldigd aan Meester Tom van Tennis Forward.