DEEN sponsoractie

DEEN sponsoractie

Goed nieuws: supermarktketen DEEN wil graag een steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van haar filialen en heeft daarom besloten om i.v.m. corona dit jaar een extra editie van de Sponsor Actie te organiseren. En onze vereniging is geselecteerd!!! Dus lieve leden: doe je boodschappen bij de DEEN in de Weidevenne, in ieder geval tijdens de actie, en lever je sponsormunten in voor onze vereniging. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Ga dus naar het DEEN filiaal in het Winkelcentrum Weidevenne, doe je boodschappen, vergeet niet om de munten te vragen, zoek de koker van TV Ilpendam en doneer je munten. Hoe meer munten we ontvangen, hoe groter de sponsorbijdrage. HELP DUS ALLEMAAL MEE!

Kortom:

-> de actie loopt van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september
-> doe boodschappen bij het DEEN filiaal in het Winkelcentrum Weidevenne,
-> vergeet niet om bij de kassa de munten te vragen,
-> zoek de koker van TV Ilpendam, deze staat vlak na de kassa’s en:
-> doneer je munten!

TIP: doe je boodschappen bij een ander filiaal van DEEN? Vraag dan wel de sponsormunten en lever deze bij ons in. Dat kan in een envelop door de brievenbus van het Clubhuis, in de bak achter de bar en/of bij een van de bestuursleden. Wij zorgen zeker dat de sponsormunten op de juiste plaats terechtkomen!


ALVAST BEDANKT!