Nog meer goed corona-nieuws…

Nog meer goed corona-nieuws…

… want zojuist hebben we akkoord gekregen van de gemeente om -met onmiddellijke ingang- ook bij het vrij spelen met 4 personen op 1 baan te mogen! Dus dubbelen mag weer! Misschien voortschrijdend inzicht? We zijn er blij mee!

Graag wijzen we je hier nog even op deze punten:
* Probeer te gaan tennissen op rustige momenten. We hebben niet de mogelijkheid om vooraf digitaal te reserveren, maar het is niet de bedoeling dat meer dan 2 mensen op het terras op een baan wachten. Zijn de banen vol en moet je wachten? Hang dan af en wacht buiten het park (door bv een rondje te lopen). Of kom terug op een rustiger moment.
* Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan. Dus ook geen publiek!
* Ga na het tennissen meteen weer naar huis (of elders;), blijf niet hangen op de baan.
* Het clubhuis en dus ook het toilet blijven gesloten. Neem je eigen drinkwater mee en ga vooraf thuis naar het toilet.
* Neem je eigen ballen mee, niet samen op een bankje zitten en van baan wisselen met de klok mee!

Daarnaast blijven ook de eerdere RIVM-regels bestaan: houdt altijd 1,5 meter afstand, was zo vaak mogelijk je handen en BLIJF THUIS bij hoesten, niezen, koorts en andere verkoudheidsklachten.

Het is natuurlijk heel goed nieuws; we vertrouwen erop dat alle leden zich hieraan houden zodat we allemaal in goede gezondheid kunnen blijven tennissen. Dan kan misschien binnenkort het clubhuis weer open en wie weet kan er weer eens een toernooitje georganiseerd worden?

Veel tennisplezier!

.