Nieuwe sponsor: Het Zakelijk Portret

Nieuwe sponsor: Het Zakelijk Portret

Nu we allemaal weer kunnen tennissen, worden de banen weer volop gebruikt en heb je misschien het nieuwe sponsordoek bij baan 3 al zien hangen!

Het Zakelijk Portret

Wij heten Jonas Briels van ‘Het Zakelijk Portret’ van harte welkom als de nieuwe sponsor van TV Ilpendam!

Het Zakelijk Portret maakt zakelijke portretten voor professionals. Foto’s voor een website, publicatie in een tijdschrift, profielpagina, nieuwsbrief en/of persbericht. De studio in Amsterdam-Noord is 6 dagen per week geopend, maar het is zeker ook mogelijk om met de mobiele studio een sessie op locatie te organiseren. Vanaf vier personen is dit vaak de meest efficiënte manier, ideaal voor fotografie van teams of afdelingen. Het Zakelijk Portret maakt het beeld vanzelfsprekend en stelt de persoon voor de camera centraal.

Op de website hetzakelijkportret.nl vind je het portfolio van studioportretten, groepsfoto’s en locatieportretten van Jonas Briels. Wil je meer info of een prijsopgave? Neem contact op via de website of mail naar post@hetzakelijkportret.nl​.

Tennisvereniging Ilpendam bedankt Jonas Briels voor het sponsoren. Mede door de bijdrages van onze sponsors kunnen we de plannen om het sportpark te ‘upgraden’ verder gaan uitvoeren.!