Fysiotherapie Burgers nieuwe sponsor TV Ilpendam

Fysiotherapie Burgers nieuwe sponsor TV Ilpendam

Fysiotherapie Burgers is een nieuwe sponsor van TV Ilpendam. Van het bedrijf van Sebastiaan Burgers staat sinds enige tijd een fraai bord bij de entree naar de tennisbanen!

Sebastian Burgers2

Fysiotherapie Burgers is opgericht in 2016. Sebastiaan is praktijkeigenaar én behandelend therapeut, gevestigd in het Dorpshuis. Persoonlijke benadering met extra aandacht voor de klant en de lichamelijke klacht zijn het handelsmerk van Sebastiaan. Door de kleinschalige omvang van de praktijk is er veel ruimte voor extra persoonlijke aandacht! Als sportman weet hij daarnaast exact wat de trucs zijn om na een tennisblessure weer snel actief te zijn. De praktijk heeft contracten met alle bekende zorgverzekeraars.

De tennisvereniging wil Sebastiaan bedanken voor het bord dat op ons tennispark is komen te hangen. Mede door de bijdrage van deze sponsor kunnen we de plannen om het sportpark te ‘upgraden’ verder gaan uitvoeren.

Meer informatie is te vinden op Fysiotherapie Burgers.nl