Tennisjaar afgesloten met gezellige BBQ

Tennisjaar afgesloten met gezellige BBQ

Afgelopen zaterdagmiddag is  een grote groep vrijwilligers (meer dan 30 personen!) hard bezig geweest om het park klaar te maken voor de winter. Onder aanvoering van Marco en Gerlof werd er veel ‘groen’ gekapt, gesnoeid of weggehaald. Veel bladeren die op (of naast) de baan lagen werden opgeruimd, zodat de baan er weer netjes bij ligt. Naast de groenwerkzaamheden zijn er ook andere taken opgepakt: het schuurtje achter baan 3 is volledig opgeruimd, het terras is netjes gemaakt en in het clubhuis zorgden een aantal vrijwilligers ervoor dat het clubhuis weer schoon en netjes is!

 

Daarna is met een BBQ het tennisseizoen 2018 onofficieel afgesloten. In het clubhuis werd door een grote groep mensen nagepraat over het afgelopen seizoen. En ook belangrijk: oud-voorzitter Pieter-Paul werd voor zijn 8-jarige voorzitterschap op passende wijze bedankt!

 

De BBQ werd verzorgd door BBQ de Purmer (waarvoor veel dank!) en iedereen liet zich deze goed smaken. Het bestuur is zeer blij dat zoveel mensen zich hebben ingezet om het park ‘up to date’ te maken. Jammer dat niet iedereen bij de BBQ kon zijn, maar dat moeten we volgend jaar maar over doen.