Jongens van Groen 1 ongeslagen kampioen in najaarscompetitie!

Jongens van Groen 1 ongeslagen kampioen in najaarscompetitie!

Op een prachtige zonnige najaarsdag -namelijk afgelopen zondag 4 november- zijn de jongens van Groen 1 ongeslagen kampioen geworden in de najaarscompetitie!

kampioensfoto
Ook in de laatste wedstrijd tegen Neckslag was er geen vuiltje aan de lucht en werd de competitie met een 4-2 overwinning afgesloten. Trainer Tom was zeker in zijn nopjes met deze uitslag. De vele trainingsuren waren te zien in het mooie tennis van de jongens. Na afloop was er een beker en een broodje kroket om het feest compleet te maken. Op de foto staan v.l.n.r. Rogier S, Jonathan, Julian en Rogier W. Helaas ontbreekt op deze foto Thomas, een vaste speler. Hij heeft zeker ook zijn steentje bijgedragen aan het kampioenschap! Tot slot ook een bedankje voor Jan en Matthijs die beiden een invalbeurt hebben meegedraaid.