Veel ‘oude bekenden’ op zonnig & druk jubileum TV Ilpendam

Veel ‘oude bekenden’ op zonnig & druk jubileum TV Ilpendam

Beste leden,

Op zaterdag 12 mei vierden we het 40-jarig bestaan van onze club. Erg leuk om veel enthousiaste mensen op ons fraaie complex te zien. Cees Kramer had uitnodigingen naar alle uithoeken van het land gezonden en dat was bij de aanwezigen te zien. jubileum3Zo kwam onder andere erelid Wim Smit uit Vinkeveen, Erik de Goede uit Pijnacker en kwam Gini Mijzen helemaal uit Nieuw Amsterdam (Drenthe). Geweldig dat deze mensen de moeite hebben om zo een reis te maken! Leuk om te zien dat er zowel oprichters als ereleden aanwezig waren. Daarnaast waren er natuurlijk veel Ilpendammers naar het evenement gekomen.

jubileum3

Met enthousiasme namen kinderen deel aan de clinic van de tennistrainers Tom en Gerben. Daarna liet de wat oudere jeugd (die Gerben en Tom prima hielpen met het begeleiden van de jongeren!) zien al een behoorlijk balletje te kunnen slaan. Daarna werd er nog gezellig nagepraat in het clubhuis. Op naar de volgende 40 jaar!

jubileum3

 

Sponsoring

Marcel Dijkman (vader van Yf en Che) heeft zich beschikbaar gesteld om zich in te zetten voor het sponsorbeleid van onze club. De laatste jaren is hier door de vereniging geen actief beleid in gevoerd, waardoor we als bestuur heel blij zijn dat Marcel deze taak op zich wil nemen. Met mogelijke toekomstige investeringen zal het noodzakelijk zijn dat we als club over voldoende financiële middelen zullen beschikken om deze te financieren. Mocht je een (potentiële) sponsor weten neem dan gerust met Marcel contact op (06-30725363).

 

Sportieve Groet,

Dick Zeegers

Voorzitter TV Ilpendam