Nieuw: Clubkleding TV Ilpendam!

Nieuw: Clubkleding TV Ilpendam! 

Vanaf nu is het mogelijk om clubkleding van TV Ilpendam te bestellen!

 

Op veler verzoek is gekeken naar de mogelijkheden om Clubkleding voor TV Ilpendam te ontwerpen. De afgelopen weken is aan meer dan 50 willekeurige leden gevraagd welke kleur de voorkeur heeft als kleding voor onze tennisclub. De kleur groen kwam daarbij -met overgrote meerderheid- als ‘wínnaar’ uit de bus. Het TV Ilpendam-logo (nieuw sinds enkele jaren) is prominent op de kleding aanwezig.

 

Tijdens het openingstoernooi op zondag 25 maart zullen er enkele voorbeelden in het Clubhuis liggen, die iedereen kan passen. We hopen dat de komende tijd veel (competitie) spelers in het nieuwe kledinglijn te zien zullen zijn!

 

Lees alle info over het bestellen op onze pagina Clubkleding TV Ilpendam!