Tennispark klaar voor nieuwe seizoen

Tennispark klaar voor nieuwe seizoen

 

Beste leden,

 

Wat ziet ons tennispark er weer fraai uit! Op zaterdag 10 maart jl. was de NL Doet-dag en ook op onze club is op deze dag heel veel werk verzet. Ongeveer 30 vrijwilligers hebben diverse werkzaamheden verricht! (zie foto’s↓)

 

Meest in het oog springend zijn wellicht de nieuwe sponsordoeken. Deze geven het sportpark bij binnenkomst gelijk een frisse ‘look’. Daarnaast zijn tal van andere klussen gedaan: repareren hekwerken en toegangspoorten op de banen, schoonmaken van het clubhuis aan binnen- en buitenkant, planten van bloemen, opruimen van grofvuil, snoeien van bomen, repareren van netten en wellicht vergeet ik dan ook nog het eea. Tussen de middag werd genoten van een lekkere lunch. De broodjes kaas en de kroketten (uit de nieuwe Airfryer) vielen in de smaak.

 

Veel dank voor alle vrijwilligers die zich deze dag hebben ingespannen en ervoor hebben gezorgd dat ons park er zo fraai uit ziet. Speciaal bericht van dank voor Ilona en Marco voor de coördinatie van deze dag!

 

Let op: op maandag 26 maart en dinsdag 27 maart wordt er groot onderhoud aan de banen gepleegd, zodat ook de banen speelklaar zijn voor het nieuwe seizoen. (Als het goed is dan dus het gehele park weer zomerklaar…..)

 

Daarvoor is er voor iedereen mogelijkheid (om in toernooivorm) op de club te spelen. Zaterdag 17 maart is er een openingstoernooi voor de jeugd en op zondag 25 maart het Lentetoernooi voor de volwassenen. Hopelijk is er dan net zo veel enthousiasme als op de NL Doet dag!

 

Sportieve Groet,

Dick Zeegers

Voorzitter TV Ilpendam

 

NL doet maart 2018