ZOMERTENNISLESSEN 2018

ZOMERTENNISLESSEN 2018

Fast ForwardLeden van TV Ilpendam,

 

Dit nieuwsbericht gaat over de tennislessen van komend zomerseizoen. Want sneller dan je denkt, staat het zomerseizoen alweer voor de deur!

 

-Het zomerseizoen loopt van dinsdag 3 april tot en met 30 september.

-In deze periode worden 16 lessen gegeven. Uiteraard wordt er in de reguliere schoolvakanties geen les gegeven.

-Bij aanvang van de eerste les ontvang je een overzicht van alle lesdata waarop lesgegeven wordt. Ook zal er een exemplaar in het clubhuis gehangen worden.

-Op het inschrijfformulier kunt u aangeven op welke dagen/dagdelen u voor de les beschikbaar bent, in welke groepsgrootte en zelfs ook samen met wie u les wilt krijgen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Waar uw wensen niet met onze mogelijkheden overeenkomen, overleggen wij met u.

-Inschrijfformulieren VOOR 25 FEBRUARI inleveren bij de tennisleraar, of mailen naar fastforward@upcmail.nl.

-De regeling m.b.t. de regen (uitval) is terug te lezen op het Inschrijfformulier zomertennislessen TV Ilpendam 2018.

-Naast de volledige cyclus van 16 lessen is het ook mogelijk om in overleg met de trainer een of meer losse (privé)lessen te boeken.

-Mocht u of uw kind(eren) pas beginnen met tennissen en nog geen racket hebben, geen probleem! U kunt bij ons een racket lenen, uitproberen en eventueel aanschaffen mocht u dat willen. Alle mogelijke rackets en accessoires kun je bij ons verkrijgen.

Zoals gezegd kun je het Inschrijfformulier zomertennislessen TV Ilpendam 2018 aan de trainer meegeven of het .doc word bestand invullen en mailen. Verzoek is om dat zo snel mogelijk te doen, maar in ieder geval voor de 25e februari, zodat wij zonder vertraging aan de indeling kunnen beginnen!

 

Wij hebben weer erg veel zin in het komende zomerseizoen!

 

Mocht je nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen.

 

Vriendelijke groet,

Gerben Maas, Tennisschool Fast Forward
tel: 06-15004268
email: fastforward@upcmail.nl