Nieuwe voorzitter: Even voorstellen

Nieuwe voorzitter: Even voorstellen

 

Beste leden,

 

Dank voor het vertrouwen dat jullie me hebben gegeven op de ledenvergadering van 6 februari 2018 om voorzitter van TV Ilpendam te worden. Het lijkt me een leuke en spannende uitdaging om -samen met de leden- TV Ilpendam een gezellige, sportieve en gezonde verenging te laten blijven.

 

Voor de mensen die me niet kennen zal ik me kort introduceren: 43 jaar geleden ben ik in Ilpendam geboren. Een ‘echte’ Ilpendammer zou je dus kunnen zeggen. Zelf ben ik al van jongs af aan lid van de tennisclub en heb ik daarnaast ook veel jaren gevoetbald bij SV Ilpendam. Mijn vrouw Mareille en zoon Job zijn ook actieve tennisspelers van TV Ilpendam.

 

In het dagelijks leven ben ik directeur van de Stg Waarborgfonds Sport. Een stichting die het sportclubs mogelijk maakt om bancair te lenen. De ‘sport expertise’ (als trends en ontwikkelingen binnen tennisclub of sportverenigingen) die ik bij mijn werk opdoe hoop ik mede in te kunnen zetten ten behoeve van onze tennisclub.

 

Mocht je vragen, ideeën of opmerkingen over het beleid van onze club hebben spreek me dan gerust aan.

 

 

 

Sportieve Groet,

Dick Zeegers