Baanonderhoud vanaf nu in ‘ploegendiensten’

Baanonderhoud vanaf nu in ‘ploegendiensten’

 

In de afgelopen 10 (tien!) jaar is het baanonderhoud in belangrijke mate gecoördineerd en uitgevoerd door (bestuurslid) René in ’t Veld. Afgelopen jaar heeft Rene aangegeven hiermee te willen stoppen, en met ingang van het nieuwe seizoen wordt het baanonderhoud door drie ploegendiensten verzorgd die ieder een (kalender-)maand verantwoordelijk zijn voor onder andere het gravel op de banen, het weghalen van de bladeren op de baan, het zorgen dat het net op goede hoogte hangt, controle en onderhoud van de sproei-installatie enzovoort.

 

Het bestuur is blij dat de volgende vrijwilligers de drie team gaan ‘bemensen’:

– Ploeg 1: Wolter Prinsen, coördinator en verder:

Martin Kerkhoven, Daniel Prinsen, Cees Boon, Edwin de Hooge, Pieter Paul Verheggen

– Ploeg 2: Leon Hooghof, coördinator en verder:
Aad Louter, Cor Driehuis, Jan Scheepstra, Frank Piekart

Ploeg 3: Ko Latman/Tom Kramer, coördinator  en verder:
Hans Sopar, Gerard Stevers, George van der Lee, Ludo van Leeuwen, Ruud Bosman

 

Met deze opzet worden de onderhoudslasten over meer vrijwilligers verspreid en kunnen we als vereniging een goede conditie van de banen en het park waarborgen. Op de deur van het clubhuis kun je zien welke team het onderhoudsploeg van de maand is  & de 06 nummers die je kunt bellen als er iets mis is op ons tennispark.

 

Namens het bestuur,

 

Pieter Paul Verheggen, voorzitter