update nieuwe banen

update nieuwe banen

De aanleg van de nieuwe banen gaat voorspoedig. Misschien ben je al eens bent gaan kijken? Dan heb je vast gezien dat ook alle hekken zijn verwijderd en veel struiken en bomen zijn gesnoeid. De nieuwe hekken komen deze week, en de nieuwe mat komt in de week van 5 september. Daarna wordt alles afgewerkt, maar het werk om de banen heen is nog een behoorlijke klus. Zo moet er veel opnieuw betegeld worden. Als het zo voorspoedig blijft verlopen als het nu gaat, zouden we in het weekend van 10 of 11 september weer kunnen tennissen (maar als het gaat regenen kan die datum ook uitlopen…..). De afwerking rond de banen zal dan nog niet geheel klaar zijn maar áls het straks af is, wordt het echt heel mooi! Graag zetten we de harde werkers hieronder vast in het zonnetje: