inschrijving voor de najaarscompetitie!

inschrijving voor de najaarscompetitie!

Een oproep van onze competitieleider:

Beste leden,

Het lijkt nog heel ver weg, en de voorjaarscompetitie is nog volop bezig, maar de inschrijving voor de najaarscompetitie staat weer voor de deur. Een mooiere manier om straks onze nieuwe banen uit te proberen bestaat er niet!

Ik zou graag van jullie willen weten of jullie aankomend najaar competitie willen spelen onder de vlag van TV Ilpendam? Dit jaar zal de najaarscompetitie niet uit 7 maar uit 5 speeldagen bestaan. Via Najaarscompetitie | Tennis kun je vinden welke competities er worden gespeeld. Bij TV Ilpendam spelen we alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie, de najaarscompetitie begint half september.Klik hier voor alle speeldata.

Als aanvoerder kun je je team opgeven, graag met alle teamleden erbij en duidelijk welke competitie jullie willen spelen. Je kunt je ook ‘los’ opgeven als je graag competitie wilt spelen maar geen team hebt. Dan kijk ik of ik een team voor je kan regelen.

Opgeven graag voor 15 juni via d.j.dejong@hotmail.com.

Ook vragen kunnen daarheen worden gestuurd.

Groeten,
Dennis de Jong, Vereniging Competitieleider