Tennisschool Tom Jepkes gestart met openingstoernooi

Tennisschool Tom Jepkes gestart met openingstoernooi

Op zondag 27 maart is het tennisseizoen geopend met een toernooi dat georganiseerd werd door Tennisschool Tom Jepkes. Prachtig weer, gezellige muziek, veel mensen en een versierd tennispark waren de ingrediënten voor een succesvolle dag. Daarmee is nu de Tennisschool van Tom met groot succes van start gegaan.

Om 10 uur in de ochtend begonnen de kleinsten met een clinic. Tom had een parcours uitgezet wat onze jongste tennissers moesten afleggen. Met veel enthousiasme werd dit door zo’n 40 kleine deelnemers (!!!) volbracht. Als beloning had Wesley (met steun van een aantal ouders) lekkere pannenkoeken voor de kinderen gemaakt.

Na de lunch konden de kinderen geschminkt worden en was er een demonstratiepartij van Luna den Besten en Lilly van den Dongen, twee Nederlandse toptalenten. Daarna volgde een vragenrondje en kregen Luna en Lilly lastige vragen zoals: ‘hoe oud waren jullie toen jullie begonnen met tennis?’ en ‘wat is jullie lievelingskleur?’ 😉

’s Middags was de oudere jeugd aan de beurt. Deze hebben al wat langer les hebben en dat was goed te zien aan de fraaie rally’s. Dit was maar goed ook; ze mochten het een kwartier lang opnemen tegen Luna en Lilly in ’Beat the Champion’. Daarna werd er gezellig een toernooi gestart met mooie prijzen voor de winnaars.

Om 19 uur waren de volwassenen aan de beurt. Tom had hiervoor een mooi schema in elkaar gezet, maar door het grotere aantal deelnemers kon dit weer ‘in de prullenbak’. Met wat improviseren kon iedereen een balletje slaan. Laura en haar dochters hadden gezorgd voor heerlijke happen. Voor aanvang van de wedstrijden bedankte Wesley namens het bestuur Tom voor de afgelopen jaren. Pieter Paul en Annemarie deden dat vervolgens ook namens enkele groepjes die training hebben. De ‘woensdagavond mannen’ gaven daarbij Tom een fraai presentje in de vorm van een nieuwe ballenkar.

Om 22 uur werd de avond afgesloten met een heuse prijsuitreiking: door ‘rackettrekken’ werd bepaald wie er met de prijzen aan de haal gingen. Een aantal drankjes later ging iedereen met een voldaan gevoel richting huis. Het was een topdag!