In memoriam

In memoriam

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat afgelopen zaterdag, op 22 januari, ons zeer gewaardeerde lid Remco de Groote op 48-jarige leeftijd is overleden. Remco was al jaren een vertrouwd gezicht op de tennisbanen in Ilpendam. Als speler én als toeschouwer was hij meerdere keren per week op de baan te vinden. Ook zijn partner Marieke, zijn kinderen en zijn schoonfamilie zijn al vele jaren bij onze tennisclub betrokken. 

Remco speelde van jongs af aan tenniswedstrijden bij onze club en heeft laten zien over een flinke dosis tennistalent te beschikken. Zowel in competitieverband, op clubkampioenschappen als tijdens andere evenementen stond Remco altijd zijn mannetje. Remco vervulde diverse vrijwilligerstaken binnen onze vereniging, waardoor onze toernooien en clubkampioenschappen door zijn inzet konden plaatsvinden.

De laatste jaren trainde Remco op woensdag met zijn vrouw Marieke en schoonzusje Annebel met tennisleraar Tom en sloeg hij op donderdagavond met zijn maten een balletje.

We zullen zijn gezelligheid en zijn humor enorm missen, maar onze gedachten gaan vooral uit naar zijn vrouw, kinderen en familie. Wij wensen hen ontzettend veel sterkte met dit grote verlies.


Bestuur TV Ilpendam