aangepaste corona maatregelen

aangepaste corona maatregelen

Waarschijnlijk heb je het al gezien of gehoord: sinds afgelopen zaterdag 6 november zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Het is nu verplicht om een QR code (of geldig negatief testbewijs) te kunnen tonen bij gebruik van het clubhuis, ook al gaat het alleen om toiletbezoek, omkleden of het kopen van een drankje.   

Alhoewel de praktische gevolgen voor ons als tennisvereniging in de winter redelijk overzichtelijk blijven, vragen we iedereen om deze door de overheid opgelegde coronamaatregelen te respecteren.  

We hopen dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Naast het gebruik van de QR-code, vragen we je ook de andere maatregelen te blijven respecteren: blijf thuis bij klachten, houd afstand en schud geen handen.

Op onze vereniging is het niet haalbaar om QR controles te organiseren, het is de eigen verantwoordelijkheid van iedereen om bij het gebruik van het clubhuis in het bezit te zijn van de juiste code. Wil je na een wedstrijd nog wat drinken, dan is het je eigen verantwoordelijkheid de code van je tegenstander(s) te controleren. Mochten we een externe controle krijgen, dan ben je zelf verantwoordelijkheid voor een eventuele boete.

Namens het bestuur, alvast dank voor jullie medewerking!