Klaar voor de zomer!

Klaar voor de zomer!

Op maandag 29 en dinsdag 30 maart is er keihard gewerkt aan het groot onderhoud van onze banen. Met een grote groep vrijwilligers onder leiding van Tom Kramer, is het gravel verwijderd, zijn de banen ‘doorgespoten’ en daarna voorzien van een laag vers gravel. De banen zien er op dit moment daardoor weer perfect uit.

Dank aan alle helpers!


Door corona hebben we ons sportpark maar weinig kunnen aanpakken het afgelopen jaar; geen NL Doet vorig jaar, geen grote schoonmaak- en klusdagen. Maar let op: op zaterdag 29 mei 2021 staat de NLDoet-dag in de planning. We hopen op die dag ons mooie park weer netjes, schoon en ‘up to date’ te maken. Als dan de terrasstoelen weer buiten staan, de overkapping over het terras zit. binnen alles schoon is en we misschien weer wat meer mogen, hopen we op een mooie zomer met veel tennisplezier en wie weer eens een toernooitje of ander evenement!