Ook het terras mag open!

Ook het terras mag open!

Goed nieuws: van de gemeente hebben we (i.v.m.onze horecavergunning) toestemming gekregen om ook het terras te openen. Dit betekent dat het vanaf nu weer mogelijk is om gezellig wat te drinken na je potje tennis!

De afgelopen dagen is door een groep vrijwilligers hard gewerkt om het terras & clubhuis netjes te maken, de terrasoverkapping op te hangen, alles veilig in te richten en de voorraden aan te vullen! Dus mensen; steun je club en drink een drankje na afloop! Het blijft natuurlijk heel belangrijk dat we ons aan de opgelegde voorwaarden houden, dat snapt iedereen. De belangrijkste voorwaarden zijn:

 • Er mag maximaal 1 persoon tegelijk (en alleen van 18 jaar of ouder) in het clubhuis. Drink je drankje op het terras!
 • Er staat een tafel met reiniging- en schoonmaakmiddelen in het clubhuis, reinig je handen bij binnenkomst.
 • Er is voorlopig een beperkt assortiment. Maar: genoeg aanwezig voor een gezellige borrel met chips!
 • Betaling alleen online (met de bankapp.), voorlopig is er geen cash geld toegestaan, en poffen al helemaal niet. De betalingsgegevens hangen achter de bar.
 • Op het terras staan tafels en stoelen, dit is het maximum aantal. Geen tafels verschuiven, geen stoelen bijschuiven. Houd altijd 1,5 meter afstand!
 • Na gebruik de glazen afwassen, afdrogen en opruimen. Reinig kraan, koelkast en bar vóór en ná gebruik.
 • Maak beperkt gebruik van het toilet. Reinigingsmiddelen staan op de tafel.
 • Bij verkoudheid, hoesten, niezen etc. thuisblijven!
 • En de bestaande regels: alleen alcohol schenken met een IVA-verklaring, geen eigen meegebrachte alcohol toegestaan, laat alles netjes achter, plastic graag scheiden, koelkast zelf aanvullen na gebruik, als iets bijna op is dit doorgeven aan de clubhuiscommissie (clubhuis@tvilpendam.nl). Ons clubhuis draait op basis van selfservice, vertrouwen en (heel belangrijk!) op eigen verantwoordelijkheid. Wij vertrouwen er op dat onze leden op verantwoordelijke wijze gebruik maken van ons clubhuis en het terras!


  Laten we hopen op mooi weer en een toch-nog-fijn verder verloop van het tennisseizoen. Zodra het weer kan organiseren we een toernooi of ander evenement!

  Het bestuur & de clubhuiscommissie