Corona update-deel 2

Corona update-deel 2

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in op zondag 15 maart 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Natuurlijk geven wij als club gehoor aan deze oproep. We verwachten van onze leden alle medewerking!

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB gaat zich de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan. Bekijk ook de update op de website van de KNLTB, hier staan een aantal veelgestelde vragen met antwoorden.