inschrijven voorjaarscompetitie!

inschrijven voorjaarscompetitie!

KNLTB logo

Een oproep van onze nieuwe competitieleider:


Beste Leden,

Het lijkt nog heel ver weg met dit rotweer, maar de inschrijving voor de voorjaarscompetitie staat al weer voor de deur. Ik heb de competitietaken van Wolter overgenomen en kijk met plezier uit naar mijn nieuwe taak 🙂

Via deze link kun je vinden welk competities er worden gespeeld. Bij TV Ilpendam spelen we alleen op vrijdag, zaterdag en zondag competitie.

Als aanvoerder kun je je team opgeven, graag met alle teamleden erbij en duidelijk welke competitie jullie willen spelen. Je kunt je ook opgeven als je graag competitie wilt spelen maar geen team hebt. Dan kijk ik of ik een team voor je kan regelen.

Opgeven voor 30 december via weijdenmarijke@hotmail.com. Ook vragen kunnen daarheen worden gestuurd.

Groeten Marijke van der Weijden