TENNISACTIEF DAGEN 2019 voor de jeugd

TENNISACTIEF DAGEN 2019 voor de jeugd

De zomervakantie staat alweer voor de deur en daarom graag aandacht voor de Tennisschool Fast Forward Tennisactief Dagen aan het begin van de zomervakantie !

Fast Forward

Zoals jullie van ons gewend zijn, zorgen wij ieder jaar voor een feestelijke start van de vakantie. Dit jaar wordt alweer de 8e editie van deze ‘Tennisactief Dagen’, bedoeld voor kinderen van 9 t/m 13 jaar die geen echte beginner meer zijn en minimaal gewend zijn met de oranje bal te trainen of competitie te spelen. We willen tijdens deze dagen op een gezellige en enthousiaste manier de kinderen technisch, maar ook tactisch en conditioneel vooruit helpen. Doordat we 3 dagen lang bezig zijn met tennis, kunnen we samen met de kinderen mooie progressie boeken.

Natuurlijk is er naast tennis ook tijd voor andere dingen. Dit jaar staan er weer tal van leuke activiteiten op het programma. Al met al worden het 3 dagen vol plezier! De tennisactief dagen worden gehouden op maandag 15 juli t/m woensdag 17 juli op het tennispark van TC  Monnickendam. Maximaal 50 plaatsen, dus schrijf snel in!

Meer info vind je via deze link
.