TENNISACTIEF DAGEN 2019 voor de jeugd 15,16,17 JULI

Beste ouders / verzorgers,

De zomervakantie staat alweer voor de deur! Zoals jullie van ons gewend zijn, zorgen wij ieder jaar voor een feestelijke start van de vakantie. Dit jaar wordt alweer de 8e editie van de ‘Tennisschool Fast Forward Tennisactief Dagen’. Deze tennisactief dagen zijn bedoeld voor kinderen van 9 t/m 13 jaar die geen echte beginner meer zijn en minimaal gewend zijn met de oranje bal te trainen of competitie te spelen. We willen tijdens deze dagen op een gezellige en enthousiaste manier de kinderen technisch, maar ook tactisch en conditioneel vooruit helpen. We trainen 2 ½ a 3 uur per dag!

Doordat we 3 dagen lang bezig zijn met tennis, kunnen we samen met de kinderen een mooie progressie boeken!

Fast Forward

Iedere dag kunnen de kinderen vanaf 8.30 uur gebracht worden, waarna we starten met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt gaan de kinderen de tennisbaan op voor een intensieve tennistraining. Na een pauze is er nog een tweede tennistraining. De gehele dag wordt al het eten, drinken en fruit verzorgd door tennisschool Fast Forward, de kinderen hebben in principe geen geld nodig!

Natuurlijk is er naast tennis ook tijd voor andere dingen. Dit jaar staan er weer tal van leuke activiteiten op het programma. Zo hebben we ‘Het sportspektakel’. De kinderen worden tijdens dit spektakel uitgedaagd om hun vaardigheden te testen en te verbeteren in verschillende takken van sport. Op dag 2 is er een geheime activiteit waarbij de kinderen op een andere manier “aan de slag” moeten. Daarnaast organiseren we op de laatste dag een trainingstoernooi, waarin we de kinderen tactisch verder helpen bij het spelen van wedstrijden. U bent van harte uitgenodigd om de verrichtingen van de kinderen te komen bekijken! Het gaat al met al weer een groot feest worden! De kinderen zullen zich naast de tennisbaan ook zeker niet vervelen!

Aan veiligheid wordt natuurlijk gedacht.

Iedere dag tussen 16.00 en 17.00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald door de ouders.

De tennisactief dagen worden gehouden op maandag 15 juli t/m woensdag 17 juli op het tennispark van TC  Monnickendam. De kosten zijn €120,- per persoon inclusief trainings T-shirt, contant te voldoen bij aanvang van de eerste dag. Graag inschrijven voor 15 juni!

Al met al worden het 3 dagen vol plezier! Maximaal 50 plaatsen, dus schrijf snel in (zie hieronder)!

Met vriendelijke groet,

Het team van Tennisschool Fast Forward


INSCHRIJVEN:
Wil je inschrijven voor de Tennisactief Dagen? Vraag dan een inschrijfformulier bij de tennisleraar! Of email onderstaande gegevens voor 15 juni naar info@tennisschoolfastforward.nl en let op: plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst, maximaal 50 plaatsen! Vergeet niet het mailadres in te vullen, u ontvangt berichten van ons via de mail!
Naam
J/M
Adres 
Leeftijd 
E-mail 
Mobiel 
T-shirt maat (104-164 of volw. maat)
Evt. dieet/allergie/medicijnen
Akkoord ouder/verzorger (naam)