Rookbeleid van TV Ilpendam

Rookbeleid van TV Ilpendam

Het bestuur van TV Ilpendam en de tennisbond KNLTB vinden het belangrijk dat tennissers in een gezonde en sportieve omgeving kunnen sporten. In de ambitie om dit te bereiken is de KNLTB partner geworden van de Alliantie Nederland Rookvrij en sluit zich aan bij de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’.

 


Het clubhuis van TV Ilpendam is al jaren rookvrij. We vragen vanaf nu alle rokers rekening te houden met anderen (en liefst niet te roken) op ons hele sportpark. En dan vooral: niet meer roken tijdens jeugdactiviteiten, jeugdcompetitie en andere momenten waarop jeugd aanwezig is op de baan. Ook als anderen last hebben van roken is het vanzelfsprekend dat er niet wordt gerookt.

We hopen op medewerking en begrip van al onze leden! Meer info over dit initiatief vind je via deze link.