Van de voorzitter

Van de voorzitter

Beste leden,

De zomervakantie is afgelopen, waardoor de scholen en tennislessen inmiddels weer zijn begonnen. Hopelijk heeft een ieder ‘de accu lekker kunnen opladen’, zodat er op de tennisbaan weer genoten kan worden. De najaarscompetitie is inmiddels ook weer begonnen en TV Ilpendam neemt met liefst 4 seniorenteams en 9 jeugdteams deel aan de competitie!


Najaarscompetitie
Als bestuur zijn we heel blij dat er steeds meer leden aan de competitie meedoen. Volgens de KNLTB vergroot het spelen van competitie het (tennis-)plezier. Indien je (alleen of met een team) ook interesse hebt om competitie te spelen laat het dan even weten aan de competitieleider (lees hier meer). Nadeel van dit grote enthousiasme is,-voor de overige leden- dat de banen regelmatig op vrijdagavond en in het weekend bezet zullen zijn. Check daarom voordat je gaat spelen goed op welke data en tijden er thuiswedstrijden in de najaarscompetitie gespeeld gaat worden. Dat voorkomt teleurstellingen.

Ouder-Kind toernooi
Op zondag 2 september hebben Susan en Mareille het Ouder-Kind georganiseerd. Goed om te zien hoeveel plezier de kinderen en zeker ook de ouders hadden. Het evenement kende meer dan 50 deelnemers. Voor de kinderen werden heerlijke pannenkoeken gebakken, wat zeker in de smaak viel. Leuk ook om te zien dat steeds meer spelers in het TV Ilpendam tenue actief zijn.

Tennislessen
Vanaf 1 oktober beginnen de lessen voor het najaar weer. Wie zich wil inschrijven voor deze lessen kan dat digitaal doen. Informatie is te krijgen via deze link  of bij tennisleraar Tom.

 

Hopelijk tot snel op de baan.

Namens bestuur TV Ilpendam

Sportieve groet,

Dick Zeegers